Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A világ legbizarabb női nemi szervei

2011.11.22

vagina_tk3s_2139i.jpg


A nő, akinek két vaginája van

Lauren Williams egy ritka születési rendellenességnek köszönhetően két  vaginával, két méhnyakkal és két méhhel született, ami azt jelenti, hogy akár két különböző pasival is szexelhet egyszerre vagy éppen két férfitől is lehet egyidejűleg terhes. Nem ő az egyetlen, aki ezzel a kondícióval látta meg a napvilágot, de ő volt az első nő, aki arccal és névvel vállalta különleges testfelépítését.

A lány, aki vagina nélkül született

Az orvostudomány csak "Susan" néven emlegeti azt a hölgyet, aki vagina nélkül született: egyébként minden 4000. nő kéjbarlang nélkül jön a világra. Ez azt jelenti, hogy kívülről minden rendben van, belül viszont nincs járat, ami a méhnyakhoz vezetne. A rendellenességgel születők nagy része ma már a műtétet választja, illetve különféle technikák léteznek a lyuk kialakítására tágítással is.

A világ leghosszabb szeméremszőrzete

A dél-afrikai Maoni Vi 72 (!) cm hosszú, extravag(i)náns szeméremszőrzetet növesztett. Atyavilág, az már hajban sem rövid, mintha csak mindig szoknya lenne a csajon... mit kezd az ember ilyen hosszú szőrrel? Befonja?

A vagina, amiben elfér egy regény

1975-ben egy merész performansz-művész, Carolee Schneeman egyik előadása keretében sárral kente be teljesen meztelen testét, az asztal tetejére állt, majd egy sok száz méter hosszú papírtekercset göngyölített ki a vaginájából, amelyen egy egész regény kényelmesen elfért. A tekercset később kiállították....

A vagina, ami a legtöbbet dolgozik

Egy kíváncsi pornósztár, Houston 1999-ben tesztelte, hány pasival képes egyetlen nap leforgása alatt szexelni. Állítólag 620 férfivel történt meg az aktus 24 órán belül, legalábbis így jelent meg a DVD, amit a sztoriról forgattak. Azt beszélik, hogy a valóságban csupán 150 férfi volt jelen - nos, azért minden bizonnyal azután is komoly izomláza lehetett Houston legbecsesebb szervének.

A világ legerősebb vaginája

Tatiata Kozhevnikova a világ legizmosabb női nemi szervének büszke tulajdonosa. A hölgy 15 kilót képes felemelni csupán vaginaizmaival, amihez különleges vaginasúlyzói is vannak.Hmm, nem tudjuk, hogy jött rá a kiscsaj, hogy ilyen erős az a bizonyos szerve... vagi!

Szeméremajak-hosszabbító műtétek Ruandában

A nyugati világban egyes nők azért ugranak neki a hüvelyplasztikai műtétnek, hogy szabályos, szűk vaginájuk legyen, csinos, aprócska szemérajkak ölelésében. Ruandában épp egészen más a trend: ott a hosszú, megnyúlt, elefántfülszerű szeméremajkak a divatosak, ezért a nők mindenféle házi módszerrel nyújtják meg testük ezen részét: sokan például súlyokat erősítenek a vaginájukhoz, hogy az ajkak jól megnyúljanak...  

A világ legnagyobb vaginája

Anna Swan szülte a világ legnagyobb bébijét, akinek fejkörmérete közel 50 centiméter - vagyis fél méter - volt. A gyerkőc természetes úton jött a világra, így nyilván el tudjuk képzelni, mekkora lehetett az a hely, ahonnan előbújt.  Bár a vagina szüléskor igen komoly tágulásra képes, ez azért mégis elképesztő méretet sejtet.

Ti hallottatok még különös, furcsa vaginákról a történelem folyamán?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.