Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


8 dolog, amit a fiúk először néznek rajtad

2011.06.30

1. A hajad textúrája

Ősidők óta imádjuk a fényes, egészséges, dús hajkoronát, tehát ez az elsők között van, amit a pasik megfigyelnek rajtad. Mármint, hogy birtoklod-é, avagy sem. A szép haj mindig is a jó egészség szimbóluma volt, a potenciális nőegyednek pedig természetesen nem szabad betegesnek kinéznie, ha azt akarja, hogy felfigyeljenek rá.

 

2. Hogy őszinte a mosolyod vagy sem

A legtöbb pasi zsigerből megérzi, hogy őszintén és kedvességből vigyorogsz-e vagy csupán reflexmosoly ül az arcodon. Ők egyértelműen a bíztatás jelének veszik a mosolygást, tehát ha be akarsz vágódni, ne erőltess csak azért is vicsort magadra, hagyd, hogy az igazi éned nevessen először!

3. A "csapatod" mérete

Állítólag az a legjobb, ha csak ketten kísérnek, mert ez így még nem túl ijesztő ahhoz, hogy ne merjen megszólítani, de nem is gáz, ha az egyetlen barátnődtől happol el egy beszélgetés erejéig. Ha hárman vagytok, a két barátnőd tudja szórakoztatni egymást, amíg ti megvitatjátok a sráccal az "élet nagy dolgait".

Így elég ijesztő lehet kezdeményezni...

 

4. A hangszíned

Felmérések alapján a legtöbb férfi a kicsit magasabb, csengő hangot részesíti előnyben, mert ezt a fiatalság és a termékenység jelének veszik. Nyugi, azért nem kell kancácskásan affektálni ahhoz, hogy csábos légy, elég csak kedvesen, nyíltan beszélni, azzal nem lehet problémája senkinek.

5. A csípő-derék arányod

A történelem során úgy alakultak ki a hímneműek ösztönei, hogy tudat alatt azonosítani tudják a legjobb anyukajelölteket. Ne hördüljetek fel, ez tény, sajnos kódolva van. Minél vékonyabb a derekad a csípődhöz viszonyítva, annál esélyesebbnek éreznek az egészséges utód kihordására, ez pedig állítólag nagyon sokat nyom a latba. (Jó hír minden testtípusnak: nem az számít, hány kiló vagy, hanem az, hogy megvan-e az ideális csípő-derék arányod.)

6. A bőröd

A szép, fényes, makulátlan bőr a mentális és fizikális egészségre is enged következtetni, hiszen tudjuk, hogyha stresszes az életünk, könnyen makacs pattanások jelenhetnek meg rajtunk. A pasik szeretik a bababőrt, ám ez csak az első benyomásnál lényeges, hosszú távon számukra is fontosak a felszín alatt rejlő belső értékek.

7. Mi az, ami nem valódi rajtad

Mindig azt mondjuk, nem az a gáz, ha valami mű, hanem az, ha látszik is, hogy az. A feltűnően mesterséges dolgokról az "egyszerűbb társadalmi szinten élő" férfiembereknek egyből az jut eszébe, hogy viselőjük bizony költséges "játékszer", így lehetséges, hogy megfutamodnak, mielőtt akármi is történne. Azonban ha abból a szempontból közelítjük meg a helyzetet, hogy a zsák megtalálja a foltját, valószínűleg az említett nőtípus is olyan srácokkal fog lógni, akik meg tudják majd fizetni későbbi szépséghóbortjait...


8. A szemeid

Az emberek a legtöbb figyelmet a szemeidre fordítják, amik persze természetes valójukban a legszebbek, de ha hódítani akarsz, érdemes kialakítani egy bombabiztos, stílusodhoz illő sminket. A nagy, hangsúlyos szem azt a hatást kelti, mintha folyamatosan érdeklődnél, tehát nyitott vagy a hódolók fogadására. Ha valóban érdekel egy srác, a pupillád úgyis automatikusan kitágul, ha ránézel és tudat alatti jelzéseket ad neki arról, hogy szabad a pálya.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nagyon jó

Szaszka,2012.03.29 18:05

Szia ezek nagyon jók, és az oldal is fantasztikus, de megtennél nekem vmit?
Meglátogatnád az oldalam, www.selenagomez-selly.eoldal.hu, és jeliznél a honlapversenyre?