Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelemmatek

2011.07.01

KARAKTERSZÁM

A karakterszámot úgy kapod meg, ha megnézed, hanyadikán születtél. Csak a nap számít! Ha egy számjegyű napra esik a születésnapod (pl. július 6., február 9., szeptember 7. stb.) akkor ez lesz a karakterszámod. Ha kétjegyű szám a dátum, akkor add össze a számjegyeket, hogy egyjegyűt kapj (pl. április 21.=3-as karakter, június 17.=8-as karakter stb.). Ez  a szám mutatja meg a legjellemzőbb tulajdonságaidat és azt, hogy milyen vagy a szerelemben.

 

1-ES KARAKTER

Születésnapod: 1., 10., 19., 28.

Határozott vagy, néha már-már kissé túlzottan is. Nem viseled el, ha hazudnak neked, nem színlelsz semmilyen érzelmet, és a fiúktól is azt várod, hogy 100%-ig őszinték legyenek veled. Ki nem állhatod a nagyképű, lekezelő, arrogáns fiúkat.

Erre vágy a szerelemben: Figyelmességre és határozottságra. Az a fiú, aki meghódítja a szívedet, kitartóan ostromol és mindenféle ajándékokkal halmoz el, mire végre beadod a derekad. Nehezen tűröd, ha egy pasi uralkodni akar feletted. Vigyázz, mertz talán túl gyakran vagy számonkérő, és ezt a fiúk nem igazán szeretik.

Hozzád illő karakterek: 1-es, 9-es

 

2-ES KARAKTER

SZÜLETÉSNAPOD: 2., 11., 20., 29.

Szerelmeidet a rajongás jellemzi. Akibe beleszeretsz, azt egyszerűen isteníted. Ez az odaadás néha kicsit túlzó - nem minden fiú örül a fojtó szeretetnek.

Erre vágysz a szerelemben: Azt várod a fiúktól, hogy erősek legyenek, mert támaszt és biztonságot keresel. Közzben vágysz a gyengédségre, a simogatásokra és a sok-sok ölelésre. Ez az, amivel végleg levehetnek a lábadról a srácok. Vigyázz, hogy elegendő teret és szabadságot hagyj a fiúnak, akivel együtt vagy. a féltékenységeddel megmérgezheted a kapcsolatodat.

Hozzád illő karakterek: 4-es, 6-os 9-es

 

3-AS KARAKTER

Születésnapod: 3., 12., 21., 30,

Bátor, okos és kommunikatív vagy. Szeretsz beszélgetni, számodra egy mély és őszinte beszélgetés százszor többet ér, mint a látványos ajándékok és a romantikus szerelmi vallomások. Viszont meg kell tanulnod, hogy néha hallgatni is legalább olyan fontos, mint egy jót dumálni!

Erre vágy a szerelemben: Olyan fiú mellett érzed jól magad, aki a lelkedért és az eszedért szeret, nem azért, mert jól nézel ki. Aki csak a külsőségekkel foglalkozik, az egyszerűen untat. Ha egy fiú nem elég olvasott, nem elég tájékozott és nem tud több témában veld együtt gondolkodni, hamar leszerepel nálad. Utálod az egyéjszakás kalandokat és azokat a fiúkat, akiknek csak "az" kell. Figyelj, hogy ne okoskodd túl a szerelmi életedet, ne akarj tanácsokat osztogatni a fiúknak, akikkel együtt vagy. A kritikát és a gúnyos megjegyzéseket - még ha találóak is - egyetlen fiú sem viseli el.

Hozzád illő karakterek: 3-as, 5-ös, 6-os, 9-es

 

4-ES KARAKTER

Születésnapod: 4., 13., 22., 31.

mindig meghallgatsz másokat, és sajnos sokszor magadra veszed mások problémáit is. Ez a szerelemben is igaz rád: sokszor olyan fiút választasz magadnak, akiről úgy gondolod, neked kell megmentened. Lehet, hogy sokan kihasználják ezt a tulajdonságodat, és sokszor csalódsz. Ragaszkodsz emberekhez, emlékekhez, akkor is, amikor már rég elmúlt az érzés. Ezért nálad egy-egy szerelmi csalódás feldolgozása évekig is eltarthat.

Erre vágysz a szerelemben: Legyen hűséges és megbízható, és értékelje azt, hogy te szívvel-lélekkel kiállsz mellette. Fontosnak tartod, hogy egy fiú a tenyerén hordozzon, bár néha eltűröd a megalázó bánásmódot is. Ez azért van, mert félsz a magánytól. Ha szeretsz valakit, azt minden pillanatban érezheted, végtelenül romantikus vagy. Hiába érzed úgy, hogy te mindent megteszel egy fiúért, előfordulhat, hogy ő nem értékeli vagy nem becsüli meg, amit tőled kap. Meg kell tanulnod elengedni ezeket az embereket, és csak azokra figyelni, akitől te is annyit kapsz, mint amennyit adsz.

Hozzád illő karakterek: 6-os, 7-es, 8-as

 

5-ÖS KARAKTER

Születésnapod: 5., 14., 23.

Állandóan pörögsz, rengeteg barátod ban, és egyik kalandból keveredsz a másikba. Ez roppant szórakoztató egy ideig, de hamar rájössz, hogy az igazi boldogság nem a futó kalandokban keresendő.

Erre vágy a szerelemben: Kalandokra, élményekre szomjazol. Az a fiú tud meghódítani, akinek a humorérzéke az igazi fegyvere. Emellett persze nem árt, ha jól is néz ki, mert nálad ez bizony fontos szempont. Ha valakivel fásulttá válik a kapcsolatod, nem azon gondolkodsz, hogyan javíthatod meg, hanem rögtön tovább akarsz lépni. Menekülsz a megszokás elől. Utálod, ha egy fiú féltékeny, mert rögtön azt látod benne, hogy a szabadságodat akarja korlátozni. Ezt pedig senkitől nem tűröd.

Hozzád illő karakterek: 2-es, 3-as

 

6-OS KARAKTER

Születésnapod:6., 15., 24.

Szép, kedves és elbűvölő vagy, azonnal leveszed a lábukról a fiúkat. Figyelmességed és apró kedvességeid miatt nemcsak egy jó csajt látnak benned, hanem egy aranyos és szerethető embert is, akivel bárki szívesen tölti együtt az idejét. Te vagy az a lány, akiért akár két-három fiú is verseng, de az is lehet, hogy a távolból még több srác táplál plátói érzelmeket irántad.

Erre vágysz a szerelemben: Figyelem, gondoskodás, szeretet...mindent akarsz, és mindent azonnal. Olyan magasak az elvárásaid, hogy sokan egyszerűen nem tudják (vagy nem akarják) teljesíteni. Olyan érzésük van melletted a srácoknak, mintha soha nem tudnának megfelelni neked. Így nem csoda, ha sokan feladják, és egyszerűbb eset után néznek.

Hozzád illő karakterek: 2-es, 3-as, 4-es, 5-ös, 6-os

 

7-ES KARAKTER

Születésnapod: 7., 16., 25.

Az érzelmeid vezérelnek, titokzatos és kiismerhetetlen vagy. Érzékenységedhez félelem is társul: félsz attól, hogy teljesen megmutasd magad, mert ettől sebezhetőnek érzed magad. Ezért nincs olyan fiú, akit egy pizonyos ponton túl közel engednél magadhoz, te vagy a megközelíthetetlen "furcsa" lány.

Erre vágysz a szerelemben: Szereted, ha egy fiú, akivel együtt vagy, határozott és erős. Néha úgy gondolod: elég, ha te mellette vagy, de a döntést, az irányítást inkább átadod neki. Pedig hosszú távon jó lenne, ha vállalnád önmagadat, ha néhakiállnál magadért. Hűvösséged miatt kevesen mernek közeledni feléd, pedig nagyon vonzó lány vagy.

Hozzád illő karakterek: 4-es, 8-as, 9-es

 

8-AS KARAKTER

Születésnapod:8., 17., 26.

Energikus és határozott vagy. Lobbanékony természeted miatt az érzékenyebb, szelídebb fiúk ugyan vonzódnak hozzád, de nem mernek közeledni. Ha olyan sráccal akadsz össze, aki hozzád hasonló vérmérsékletű, akkor izzik köztetek a levegő. Két tüzes jellem, két határozott egyéniség: sok jó ebből sem sülhet ki.

Erre vágysz a szerelemben: Olyan fiú mellett érzed jól magad, aki gyakorlatias, aki rendet visz az életedbe úgy , hogy közben nem akar korlátok közé szorítani. Belül érzékeny és sebezhető lány vagy, de ezt igyekszel határozottsággal és olykorveszekedésekkel palástolni. Vigyázz, hogy ne akarj mindenkit irányítani, főleg ne parancsolgass senkinek!

Hozzád illő karakterek: 4-es, 7-es, 9-es

 

9-ES KARAKTER

Születésnapod: 9., 18., 27.

Erő és vidámság sugárzik belőled. Határozottságod vonzó a fiúk számára: biztos, hogy mindig akad egy-két jelentkező, aki szívesen randizna veled. Nagy hibád, hogy túlkombinálod az egyszerű helyzeteket, és túl magasra teszed a lécet.

Erre vágysz a szrelemben: Romantikára, lovagias fiúra, mesebeli hercegre. Lehet, hogy sokszor csalódsz, mire rájössz, hogy az élet nem tündérmese. Mire ezt megtapasztolod, bölcsebb lesze, és akivel később találkozol, az már az érettebb énedet ismeri meg. Ha nem mutatod meg világosan a határaidat, könnyen kihasználnak.

Hozzád illő karakterek: 2-es, 3-as, 8-as   

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.