Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Monte Carlo

2011.11.22

images.jpg

images.jpg

 

Történet:

Grace (Selena Gomez) több éven keresztül az álomutazására spórolt. Párizsba végül két másik lánnyal jut el, Megannel és Emmával (Leighton Meester, Katie Cassidy). Ám ebből az utazásból nagy katasztrófa lesz. Rossz kirándulások, pocsék szállás. Majd Grace-t összetévesztik egy elkényeztetett brit örökösnővel, Cordeliával. Mielőtt megkapja az esélyt, hogy felfedje önmagát, a lányok úgy csomagolnak, mint a forgószél. Paparazzik, gyönyörű ruhák és csillogó élet vár Monte Carlóban.

Színész Szerep
Selena Gomez Grace Ann Bennett/Cordelia
Leighton Meester Mary Margaret "Meg" Kelly-Bennett
Katie Cassidy Emma Danielle Perkins
Pierre Boulanger Theo
Catherine Tate Alicia
Luke Bracey Riley
Cory Monteith Owen
Andie MacDowell Grace édesanyja
Brett Cullen Robert
Jessica Struth

Grace unokatestvére

 

Produkció:

A Monte Carlo Jules Bass Headhunters regénye alapján készült. A regény négy középkorú texasi nő történetét meséli el, akik egy örökösnőnek keresnek gazdag férjet Monte Carlóban. Ott találkoznak négy Playboy-os férfivel. A 20th Century Fox stúdió 1999-ben vette meg a film jogait, három évvel a könyv megjelenése előtt. 2005-ben egy hollywoodi szaklap bejelentette, hogy Jez és John Henry Butterworth fogja írni a forgatókönyvet. Majd Nicole Kidman színésznőt leszerződtették a főszerepre.

A testvérpárt (Jez és John Butterworth) később kirúgták, és Tom Bezuchát vették fel. Bezucha és Maria Maggenti 2007 júliusáig tervezték és írták a forgatókönyvet; ahol Kidman úgy szerepelt, mint "a három közép-nyugati tanár egyike, akik úgy döntenek, hogy egy felejthetetlen nyaralásra mennek, mintha tehetős asszonyok lennének Monacóban. Azonban 2010-ben a producerek úgy döntöttek, hogy fiatalosabbá teszik a filmet. A felfrissített forgatókönyv megírásában April Blair is segédkezett, a négy középkorú nőt két főiskolai hallgató és egy, a közelmúltban érettségiző lány váltotta fel. A Monte Carlot három helyszínen forgatták: Budapesten, Párizsban és Monacóban. A forgatások 2010. május 5-én kezdődtek Budapesten és 2010. július 7-én zárultak le. Ez az első film, amelyet a Raleigh Studios Budapestben forgattak.

Szereplőválogatás:

Selena Gomez 2010 márciusában kapta meg Grace és Cordelia szerepét, az egyik főszerepet. A szerepért Selena hetekig tanulta, hogyan kell pólót játszani, és gyakorolta a brit akcentust. Leighton Meestert is márciusban választották ki a szerepre, Katie Cassidyt pedig áprilisban. A francia színésznek, Pierre Boulangernek ez az első angol nyelvű filmje.

Fogadtatás:

A Monte Carlo vegyes kritikákat kapott.  A film 3 100 000 dollárral nyitott az első napon

Díjak és jelölések:

 

2011 Teen Choice Awards

  • Choice Summer: Film (jelölt)
  • Choice Summer: Színész - Cory Monteith (jelölt)
  • Choice Summer: Színésznő - Selena Gomez (jelölt)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.