Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Justin Bieber a gyerekem apja! - egy őrült fan megdöbbentő sztorija

2011.11.04

 

12548641_custom_0x0.jpg

 

Egy amcsi csaj, Mariah Yeater egy eskü alatt, közjegyző jelenlétében tett nyilatkozatban állítja: egy tavaly november 25-i koncert után a biztonsági őrök megengedték neki, hogy találkozzon imádottjával a backstage-ben.

A Los Angeles-i koncert után történteket így fogalmazza meg a dokumentumban:

Nyilvánvaló volt, hogy kölcsönösen vonzódunk egymáshoz, ezért csókolózni kezdtünk, majd röviddel utána Justin felajánlotta, hogy elvisz egy csendesebb helyre, ahol kettesben lehetünk és szeretkezhetünk.

Amikor odaértünk, a viselkedése teljesen megváltozott, bevadult és azt mondta, rommá akar kefélni, ráadásul gumit sem húzott, mert azt mondta, "ez az első alkalma és mindent érezni szeretne."

Mariah annyira biztos a dolgában, hogy apasági tesztet követel Justintól és már egy bírósági tárgyalást is kitűzetett december 15-ére, ahol bizonyára felmerül az a szempont is, hogy a kaliforniai jogszabályok szerint az akkor 19 éves lány és 16 éves (tehát kiskorú) Justin légyottja tulajdonképpen törvényellenesnek minősül.

A sztár szóvivője egyelőre nem reagált a gyaníthatóan fals vádakra, ám valószínű, hogy Selena Gomeznek sem esik jól egy ilyen botrány. Reméljük, nem kezdi ki a kapcsolatukat.

 

Egy másik cikk erről, képekkel:

 

mariah-yeater-bieber-baby.jpg

Ez a 20 éves nő azt állítja: 3 hónapos gyermeke apja nem más, mint Justin Bieber!

 

 

 

 

Photo : Mariah Yeater Facebook csoport

Megdöbbentő hír: Justin Bieber apa lett! Legalábbis egy bulvárlap szerint ezt állítja a 20 éves kaliforniai Mariah Yeater. Sőt, hogy igazát bizonyítsa, apasági pert indított Biebs ellen, amiben DNS teszttel akarja igazolni, hogy valóban a tinisztár most három hónapos gyermeke apja.


Justin jogi képviselői igyekeztek meggátolni, hogy az ügy a bíróságon kössön ki, de nem jártak sikerrel. Mariah szerint még 19 éves korában, egy koncert után, „egyéjszakás kaland” volt csupán a tinisztár, melynek gyümölcse a baba. Szerinted tényleg igaz, hogy Biebs apa lett, vagy csak így akar meggazdagodni Mariah?

 

UPDATE: Ha kíváncsiak lennétek, hogy néz ki az a bizonyos Mariah Yeater, aki ellen azóta már egy Facebookos oldal is létrejött, nézzétek meg az alábbi képeket! Szerintetek mennyire valószínű, hogy Selena Gomez helyett Justin vele akarta volna elveszteni a szüzességét? Szerintünk elég kicsi.

mariah-yeater-bieber-baby-281.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mariah-yeater-bieber-baby-2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.