Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kevés híján tragédia árnyékolta be Justin Bieber év végéjét

2012.01.04

Az ontarioi rendőrség megerősítette, hogy szerdán a popsztár Justin Bieber nagyszüleinek balesete volt, de szerencsére az öregek jól vannak. Kees Wijnands közlése szerint Bruce és Diane Dale kedden délután árokba hajtott, miután a latyakos úton egy síkos folt megdobta a kocsit, és megcsúsztak Stratford közelében. Az autó megpördült, és egy kis fát is elütöttek, mielőtt megálltak volna.

A hírt Bieber mamája tette közzé a Twitteren, ahol aztán támogató üzenetek áradata érkezett.

„A szüleimnek autóbalesete volt ma. Árokba hajtottak és a kocsi totálkáros, de Istennek hála élnek! Az apámnak a bordái törtek el. Kérlek imádkozzatok érte és a gyors gyógyulásért! Adjatok hálát és mindig bocsássatok meg a szüleiteknek. Soha nem tudhatjátok, mit hoz a holnap!!!” – írta az asszony.

Bieber nem kívánta kommentálni a történteket.

A tinisztárnak azonban nem csak a tragédiákból, a jóból is kijut mostanság. Nemrég látott napvilágot a hír, hogy a repperből lett színész-producer Mark Wahlberg nagyképernyős mozit tervez Justin Bieberrel. Soron következő akciófilmje, a Contraband előkészületei közben a sztár arról mesélt, hogy miért ragaszkodik korunk egyik legnépszerűbb tinibálványához.

 

Igazi tehetség

„Megérzés. Elég intuitív vagyok” – mondta Wahlberg az MTV Newsnak arról, miért választotta Biebert egyik drámájához. A 40 éves producer érintette a tini képességeit is, dicsérve a munkaerkölcsét.

„Figyeltem a srácot. Ha eltöltesz vele egy kis időt, megfigyelheted mit csinál és hogyan csinálja azt. Aztán beszélgettünk, és most itt vagyunk” – idézte fel a kezdeteket.

Az MTV Movie Awardon Wahlberg és Bieber több részletet is felfedett a mozival kapcsolatban: „Gondolj a The Color of Money-ra. Kaptam egy hívást a Paramounttól, hogy lenne itt egy idős fickóról és egy fiatal srácról szóló dolog” – mondta Wahlberg arra utalva, hogy az öreg fiú szerepére olyan nevek jöhetnek szóba, mint Jack Nicholson, Robert De Niro és Robert Duvall.

Még áprilisban Wahlberg azt mondta, egy olyan projekten dolgozik Bieberrel, amelynek a középpontjában a kosárlabda áll.

„Feldobtuk az ötletet, és arról beszéltünk, hogy meg kéne csinálni. Aztán Bieber küldött nekem egy videót. Egy videót magáról, és igen, azt hiszem ő igazán tehetséges.”

Wahlberg következő megjelenése a Contraband című filmben lesz, amely egy akció thriller Kate Beckinsale társ-főszereplésével. A film január 13-án kerül a mozikba.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.