Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lapátra került a Csillag születik zsűrije?

2011.11.21

csillagszuletik_neon_cikk_lead_fill_424x283.jpg

A negyedik szériában új ítészek mondanak majd véleményt a csillagjelöltek produkcióiról. „A döntést nem személyes vagy szakmai ellentét motiválta. A zsűri jól végezte a munkáját, ha nem így lett volna, akkor már a Csillag születik harmadik részében elköszöntek volna tőlük. De egy műsornak időnként szüksége van a vérfrissítésre" – mondta egy, a csatornához közel álló forrásunk.

Úgy tudjuk, hogy a zsűricseréről még magukat az érintetteket sem tájékoztatták, csak a tévéből értesültek arról, hogy lesz új Csillag születik. „Egyelőre keresik, hogy kik foglalhatják el a megüresedő székeket. Elképzelések már vannak, de konkrét nevek, szerződések még nincsenek. Nem könnyű ebben az országban négy megfelelő embert találni" –  magyarázta névtelenséget kérő szakértőnk. Ráadásul eltérő karaktereknek kell lenniük.

Hernádi volt az érzékeny lelkű, anyáskodó szeretettel fordult a versenyzők felé. Fáy Miklós játszotta a gonosz szerepét, László Attila rokonai a győzelem pillanatában még meg is köszönték neki a piszkálódásait. Vele ellentétben a Madách Színház igazgatója mindig úriemberként, szigorúan szakmai alapon ítélte meg a produkciókat. Szirtes Tamás nem kívánt nyilatkozni az ügyben, és lapzártánkig Fáy Miklós kritikus sem reagált a megkeresésünkre.

 Az RTL Klubnál nem ez az első váratlan húzás. 2007. november 3-án, amikor elindult az első széria, és felelevenítették a régi Ki Mit Tud?-ok műfaját, még Fábry Sándor, Náray Tamás, Keleti Andrea és Falusi Mariann ültek a zsűri asztalánál. Őket egyetlen szezon után ejtették, míg a legutóbbi zsűri két sorozatot is átvészelt már.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.