Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Titokban szteroidozta feleségét, hogy felhizlalja

2011.11.04

A birtokló és féltékeny természetű Dalwara Singh elhatározta, hogy titkon felhízlalja a feleségét, Jaspreet Singh Gillt, hogy az inkább otthon maradjon és főzzön, valamint a gyerekekkel foglalkozzon munka és sportolás helyett.

Ételeibe és innivalójába izomnöveléshez használt szteroidokat kevert, amelyek pattanásokat, kiütéseket és fokozott test-és arcszőrzet növekedést okoztak, nem is beszélve az elhízásról és a hajhullásról.

Amikor Jaspreet megelégelte a tüneteket és orvoshoz akart fordulni, Dalwara lebeszélte róla - már kapcsolatuk elején is hajlamos volt irányítani a nőt, például megmondta, miben járjon, nem dolgozhatott és barátai sem nagyon lehettek.

A szteroidokat heteken át adagolta a szerencsétlennek, volt, hogy olyan nagy adagot csempészett egy pohár borba, hogy a kétgyermekes asszony fuldokolni kezdett és fájdalmat érzett az orrában, de még mindig nem gondolt arra, hogy a férje mesterkedése állhat a háttérben.

Tinédzser lányuk azonban egy nap meghallotta, hogy az apja titokban mozsárban porít tablettákat a hálószobában, Jaspreet pedig gyanút fogott és feltörte az egyik kulcsra zárt kisszekrényt, ahol megtalálta a szteroidokat.

Azonnal hívta a rendőrséget, akik letartóztatták a férjét, a bíróság pedig két évig felfüggesztett 12 hónapos börtönre ítélte őt. Ezen kívül egy családon belüli erőszakot megelőző oktatóprogramon is részt kell vennie és nem léphet kapcsolatba a feleségével, legfeljebb közvetetten, ügyvéden vagy szociális ügyintézőkön keresztül.

A büntetésén valószínűleg enyhített az, hogy megbánta, amiket tett és szörnyen szégyelli magát a történtek miatt.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.