Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Állati cuki halálfejek

halalfej-korom-eredmeny.jpg

 

Az apró halálfejek nagyon trendin mutatnak, ráadásul sokkal egyszerűbb elkészíteni, mint hinnéd!

 

 

 

Ha egy időre már eleged van a pink virágokból, meg elegáns mintákból, próbáld ki ezeket a cuki kis halálfejeket a körmödön! A legjobb az egészben, hogy csak két szín kell hozzá, és bár bonyolultnak tűnik, minimális kézügyességgel elkészíthető – ráadásul rövid köröm is szuperül mutat. Próbáld ki, te is!


Amire szükséged lesz:

  • 1. Fekete és fehér körömlakk
  • 2. Alapozólakk, fényes fedőlakk
  • 3. Fogpiszkáló

 

halalfej-korom-eredmeny.jpg

 

 

 

Így csináld:


Vidd fel az alapozó lakkot. Ha megszáradt, fesd be körmöd a fekete alapszínre. Ha megszáradt, pöttyints egy vaskos csöpp fehér lakkot – ez lesz a fej.

halalfej-korom-1.jpg

halalfej-korom-2.jpg

halalfej-korom-3.jpg

A nagy fehér pötty alá a fogpiszkálóval tégy három picike pöttyöt – ez lesznek a fogak. Várj, míg megszárad, majd jön a trükkös rész: a keresztbe tett lábszárcsontok megrajzolása: ehhez a koponya bal felső sarkába tegyél a fogpiszkálóval két pici pöttyöt, közvetlenül egymás mellé – amíg nevdes, húzz belőle vékony kis vonalat a koponyáig. Ez lesz az egyik lábszárcsont. A műveletet összesen még háromszor kell megismételned, hogy megkapd a jól ismert „kalózos” mintát.

 

halalfej-korom-4.jpg

Végül – ha a fehér részek tökéletesen megszáradtak rajzolj a koponyára szemet és orrot – csupán három pici fekete pötty a fogpiszkálóval. Ha ezzel is megvagy, a körmödön virító kis kalózzászlót vond be fedőlakkal. Kész is!