Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Angry Birds

angry-birds-korom-eredmeny.jpg

 

 

A látszat ellenére egyszerűen elkészíthető a legmenőbb játékfigura mintája!

 

 

 

Az Angry Birds a világ legnépszerűbb mobilos játéka. Megmutatjuk, hogyan készítheted el néhány lépésben a cuki kis madárkát. Ha van hozzá türelmed, fesd fel mindegyik körmödre!


Amire szükséged lesz:

  • 1. Fekete, fehér, piros, sárga körömlakk
  • 2. Pontozó, vékony ecset
  • 3. Alapozólakk, fényes fedőlakk

 

angry-birds-korom-eredmeny.jpg

 

 

 

Így csináld:


Az alapozó felvitele után fess a fehér lakkal francia manikűrt. Ha megszáradt, körmöd és a fehér lakk találkozásához húzz vékony piros vonalat. Ezek lesznek a „kísérő minták”. (Persze, ha begyakoroltad, és ráérsz, mindegyik ujjadra festhetsz madarat). Első lépésben a madár testét festjük meg. Ehhez a kiválasztott körmödre készíts a francia manikűrrel megegyező módon – de a körmöd közepéig húzva – egy nagy piros foltot. Ez lesz a test (és a fej). A vörös folt körömágyad felé eső végére a pontozóval, vagy az ecsettel húzz két pici vonalkát. Ez lesz a madár taraja. Ha ezzel megvagy, és megszáradt a piros réteg, fess rá fehérrel francia manikűrt – ez lesz a madárka fehér pocija.

 

angry-birds-korom-1.jpg

 

 

angry-birds-korom-2.jpg

 

 

angry-birds-korom-3.jpg

 

 

angry-birds-korom-4.jpg

 

Következő lépésként a szemeket fesd meg; ehhez tegyél a pontozóval két nagyobb fekete pöttyöt a test közepére. A szemek közepére tégy egy-egy nagy fehér pöttyöt, hogy a fehér rész szinte kitakarja a feketét. A mérges tekintethez húzz két ferde, fekete vonalat a szemek fölé. Ehhez használj vékony ecsetet. A szemeket fekete lakkal fejezd be: két kisebb pöttyöt tégy a fehér részbe úgy, hogy hozzáérjen a szemöldökhöz – így néz felfelé a mérges madárka. Utolsó lépésben a csőrt fesd meg: tégy pici sárga pöttyöt a két szem alá. Végül jöhet a szokásos fedőlakk. Kész is!

 

angry-birds-korom-5.jpg

angry-birds-korom-6.jpg

angry-birds-korom-7.jpg