Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cuki csukák a körmön

Cuki csukák a körmön!
 

Ezzel a vidám mintával jópofa tornacsukákat varázsolhatsz körmeidre

 

A tornacsuka egyszerűen elkészíthető minta, ami többféle színben is jól mutat, így ha az egyiket meguntad, még sokféleképp tudod variálni, sőt saját verziókat, színkombinációkat is kitalálhatsz!


Amire szükséged lesz:

  • 1. Fekete és fehér körömlakk
  • 2. Színes körömlakk – többféle szín közül választhatsz, de használhatsz vegyes színeket is
  • 3. Alapozólakk, fényes fedőlakk
  • 4. Vékony ecset

 

Tornacsuka a körmön

 

 

Így csináld:


Az alapozó felvitele után fesd be körmeidet arra a színre, amilyen színű cipőket elképzelsz. Lehet pink, vagy akár mindegyik körömre más szín. Ha ezzel megvagy, készíts francia manikűrt. (Tipp: ha teljesen egyenes vonalat szeretnél, vágj ki egy kis darab celluxot a megfelelő ívben, és azt ráragasztva vidd fel a fehér lakkréteget; a celluxot lehúzva szép, egyenes szélű vonalat kapsz.) Tornacsuka a körmön

 

 

Tornacsuka a körmön

 

Következő lépésben a cipőfűző lyukaihoz a vékony ecsettel három pár, azaz hat kis pöttyöt tegyél körmöd két szélére. A cipőfűzőhöz a kis fekete pöttyöket kösd össze fehér lakkal. A cipőfűzőt ábrázoló vékony fehér vonalat ecsettel rajzold meg; próbáld úgy megcsinálni, hogy a vonal ne fedje el teljesen a fekete pöttyöt – ettől valósághűbb lesz! Végül a tornacipő orrát csináld meg; húzz vékony fekete vonalat a körmöd peremére. Befejezésként jöhet a szokásos fedőlakk. Kész is!

Tornacsuka a körmön

Tornacsuka a körmön

Tornacsuka a körmön