Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


fekete-fehér márványos minta

Dögös: fekete-fehér márványos minta
 

Nem kell hozzá nagy kézügyesség, rövid körmön is szuperül mutat, ráadásul mindössze két szín kell hozzá – így csináld!

 

Csak fekete és fehér lakkod van? Rövid a körmöd? Úgy érzed, nincs kézügyességed? No para! Akkor a dögös, kétszínű márványos körömmintát neked találták ki! Nagyon egyszerű elkészíteni – így csináld!


Amire szükséged lesz:

  • 1. Fekete és fehér színű körömlakk
  • 2. Cellux az ujjadra
  • 3. Fültisztító pálcika
  • 3. Alapozólakk, fényes fedőlakk

 

Fekete-fehér márványos köröm

 

Így csináld:


Az alapozó felvitele után alaposan burkold be ragasztószalaggal a körmöd körüli részt, hogy minél kisebb helyen fogja meg a lakk. Ha kész a „szigetelés” tölts pohárba egy kis vizet, és csöppents felváltva fekete és fehér csöppeket a vízfelszínre, így koncentrikus körök jönnek létre. Ne aggódj, ha nem teljesen szabályos.

 

Fekete-fehér márványos köröm

 

Ha kész vannak a körök, finoman, lassan merítsd bele az ujjad. Mikor már benne van, a fültisztító pálcikával óvatosan gombolyítsd fel a fölösleges lakkréteget. Mikor kihúzod az ujjad, már nem lesz körülötte plusz lakkréteg, így nem „rondít bele” a kész mintába.

Fekete-fehér márványos köröm

 

Miután kiszedted, várj, míg picit szárad, és csak utána húzd le lassan, finoman a ragasztócsíkokat. Ne aggódj, ha a körömágyad meglehetősen maszatos maradt; ha a lakk megszáradt, lemosóval átitatott fültisztító pálcikával óvatosan letörölheted a fölösleget. Végül jöhet a szokásos fedőlakk. Kész is!