Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Twilightos minta

Twilightos minta!

A Twilight Eclipse ihlette ezt a mintát – nagyon egyszerű elkészíteni; rajongóknak kötelező! :)

 

 

A Twilight-saga Eclipse című része ihlette ezt a mintát. A „twilightos hangulatú” díszítés rettentő egyszerű. Három szín és minimális kézügyesség kell hozzá csupán. Rajongóknak kötelező :)! Próbáld ki, te is!


Amire szükséged lesz:

  • 1. Fekete, vörös és fehér körömlakk
  • 2. Alapozólakk, fényes fedőlakk
  • 3. Fogpiszkáló, vagy vékony ecset

Twilightos hangulatú minta

 

 

 

Így csináld:


Szerencsére a kedvenc vámpíros szerelmi történetünk hangulatát idéző minta elkészítése nagyon-nagyon egyszerű, néhány lépésben megvalósítható. Először kend le alapozóval a körmöd, majd ha megszáradt, fesd be vörösre. Következő lépésben a köröm hegyének egyik oldalára fess fekete félkörívet. Ha megszáradt, ismételd ezt meg a másik oldallal is. Az eredmény olyan lesz, mint egy fekete katica szétnyitott szárnyai.

Twilightos hangulatú minta

Twilightos hangulatú minta

 

A harmadik lépés a fehér vonalak megrajzolása. A fekete félkörrel párhuzamosan húzz vékony fehér vonalat, melynek vége a két fekete félkör találkozásánál van. Ugyanezt a másik oldalon is tedd meg. Végül, az első fehér vonaltól picit távolabb húzz még egy vonalat az egyik, és a másik oldalra is. Mintha két szárnyaló, fehér madár lenne… Végezetül jöhet a szokásos fedőlakk. Kész is!

Twilightos hangulatú minta