Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelmi kalendárium - Hódítsd megy szíved választotját három hét alatt!

2012.01.25

Ezek a problémák adódhatnak.                                        

1. X elutazik a téli szünetreNincs szerencséd, X elutazik a szüleivel. Változtass a terven úgy, hogy passzoljon X elfoglaltságaihoz!

2. Vetélytársad akad

X másba szerelmes, illetve más is kivetette rá a hálóját. Lehet, hogy több lány is ugyanazt tervezi, mint amit te. Légy gyorsabb és okosabb, mint a vetélytársaid!

3. X elérhetelen

Nehézségek adódnak. Problémákat okoz kapcsolatot teremteni X-szel. Netalán kiderül, hogy X gonosz, kellemetlen alak. Ilyen esetben érdemes félbeszakítani a terv végrehajtását. De előfordulhat az is, hogy X-nek nagyon szigorúak a szülei (azaz elég stresszes a srác).

 

1. Hét

Cél: Elérni, hogy X fogékony legyen a szerelemre.

Módszer: Titokban udvarolok neki. Minél többet megtudok X-ről, kémkedek utána. Keresek az övéhez hasonló hobbit.

Hétfő: Próbáld megtudni, ki X kedvenc sztárja, mi a kedvenc színe, a kedvenc étele. Hallgasd ki, miről beszélget a suliban, figyeld meg, milyen ruhát visel. Tudj meg róla mindent!

Kedd:  Derítsd ki, mi a hobbija! Tudj meg mindent a kedvenc zenekaráról, nézz utána a neten, a könyvtárban!    

Szerda: Olvasd át a tegnap gyűjtött anyagot! Derítsd ki, hol lakik X, és kémleld ki a környéket (mondjuk az egyik barátjával)!

Csütörtök: A suliban légy "véletlenül" mindig X közelében! Figyeld meg, hogyan reagál erre! Gondold végig, hogyan finomíthatnád a hódítási tervet!

Péntek:Terjeszd el a suliban, hogy neked is az a kedvenc sztárod, mint neki! Villogj a korábban megszerzett tudásoddal, ha ő is hallótávolságban van!

Szombat: Pihenőnap. Gondold végig, milyen romantikus kalandfilmet néznétek meg közösen!

Vasárnap: Keress egy okot, ami miatt megajándékozhatod X-et (születésnap, névnap, karácsony, nyári szünet, vagy csak úgy)! Találj ki egy jó ajándékot! (Olvasd el a javaslataimat!)

 Ajándékötletek X-nek:

1. Írj neki egy CD-t a kedvenc számaival, és készíts hozzá csinos tokot!

2. A kedvencéről készült fotót keretezd be saját kezüleg készített kerettel!

3. Ékszer (barátságkarkötő?)

4. Írj (le) egy verset egy szép papírra!

5. Plüssállat, ami majd a "tiétek" lesz.

 

2. Hét

Cél: X-nek szerelmesnek kell lenni. Méghozzá belém!

Módszer: Beszélek X-szel. Kimutatom az érzéseimet. Végrehajtok egy hőstettet. Elkápráztatom X-et. Mindent szabad, most csak a cél a fontos!

 

Hétfő: Mondj valami dicsérőt, ha nagyszünetbe elmész X előtt. Például: "Jó kis sapi!" De ne állj meg, ne várd meg a választ, hanem menj tovább!

Kedd: Tégy X-nek egy kis szívességet, például vedd fel  a könyvét a földről, vagy adj ötletet, melyik a legfinomabb nasi a büfében.

Szerda: Kelj fel korán, írj névtelem szerelmes levelet X-nek, és egy kis csokival együtt tedd bele egy kis dobozba. Címkézd meg csinosan X nevére, majd tedd X-ék ajtaja elé...vagy a postaládájukba, ha befér... Később figyeld meg, hogyan viselkedik a suliban!  

Csütörtök: Vigyél magaddal egy pár tiszta fiúzoknit. Nagyszünet előtt menj ki a mosdóba, és locsolj szét egy kevés vizet  öltözőszekrénye előtt. mikor X ki akar menni a nagyszünetre, cipőváltáskor összevizezi a zokniját. Mielőtt kiborulna, te "mellesleg" felajánlasz neki egy pár száraz, meleg zoknit. Figyellem: csak tökéletes időzítéssel működik!

Péntek:  Nézd meg X órarendjét! Ha valamelyik nap hamarabb végez, játszd el, hogy megy a hasad, és haza kell menned! (A hasmenést a legtöbb tanár utálja.) Kísértesd magad haza, és útközben kérd el az e-mail címét. Este írj neki, és kérdezd meg, van-e kedve veled vasárnap bemenni a városba.

Szombat:

Vasárnap: