Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Te milyen szupererőt választanál? Új, érdekes személyiségteszt!

2011.12.23


Ha szuperhős lehetnél, milyen extra erőt akarnál? A választásod sokat elárulhat rólad.

Válassz egyet az alábbiak közül, aztán görgess lefelé, és kiderül, hogy milyen vagy!

 

 

Repülés

 

Időutazás

 

Láthatatlanság

 

Röntgenlátás

 

Alakváltás

 

Gondolatolvasás

 

Jövőbelátás

 

Szuperhallás

 

 

 

Repülés: Mindig a teljes képre koncentrálsz, és arra figyelsz, hogy az egyes elemek hogyan állnak össze kerek egésszé. Az apróságokkal való pepecselés idegesít, azt szereted, ha szabadon dönthetsz. Nem riadsz vissza a kihívásoktól, ám néha hajlamos lehetsz vakmerő lépéseket tenni.

 

Időutazás: Érdekel, hogy mi hogyan történik. Folyamatosan keresed a választ a kérdéseidre, hihetetlen tudásvággyal rendelkezel. Érdekel, hogy mások hogyan élnek, hiszen mindig tanulsz tőlük valami újat. Úgy gondolod, hogy a múltban elkövetett hibák fontos szerepet játszanak az életben, mivel segítenek a jövő megformálásában.

 

Láthatatlanság: Kissé szégyenlős vagy, így jobban szereted a háttérből szemlélni az eseményeket. Emiatt mindig pontosan tudod, hogy kivel mi történik, így a környezeted jó tanácsadóként tart számon.

 

Röntgenlátás: Mindenen azonnal átlátsz, ezért nagyon nehéz átverni téged. Ha valami probléma van, megpróbálod megkeresni az okát; nem szereted a felszínességet. Élvezed a kihívásokat, és hamar megoldasz olyan problémákat is, amit mások észre sem vesznek.

 

Alakváltás: Nagyon szociális személyiség vagy, aki könnyedén beilleszkedik bármilyen társaságba. Szereted, ha felnéznek rád, és mindig a társaság közzéppontjába próbálsz kerülni. De szerencsére nem vagy beképzelt; a környezeted imád téged!

 

Gondolatolvasás: Nagyon jó érzéked van arra, hogy szavak nélkül is megértsd a másikat. Emiatt nagyon együtt érző vagy, amit a barátaid rendkívül értékelnek benned. A kétes értelmű megjegyzéseket is azonnal megérted, így általában elkerülöd a félreértésekből adódó konfliktusokat.

 

Jövőbelátás: Nagyon kreatív személyiség vagy és imádod a természetet. Ha tehetnél, azonnal utaznál is a jövőbe, mivel nagyon foglalkoztatnak a lehetőségek. Igyekszel minden alkalmat kihasználni arra, hogy előbbre juss.

Szuperhallás: Mindig résen vagy és fülelsz, így sosem maradsz le az aktuális pletykákról és eseményekről. Többen kíváncsiskodónak tartanak, ám mivel sosem fordítod a saját hasznodra az általad hallottakat, ezért senki nem néz rád rossz szemmel.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

444

Emese,2012.12.18 21:19

nekem nagyon tetszik ez az oldal :) igy tovább szupper