Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Visszahódítás-hadművelet

2011.12.01

Visszahódítás-hadművelet

Néhány hete szakítottál barátoddal, és képtelen vagy megemészteni, hogy vége? Annyira hiányzik, hogy úgy döntöttél visszaszerzed? Egyetértünk: induljon hát a visszahódítás-hadmûvelet!

Mindent megosztottatok, gyengédségben éltetek, mesébe illő volt vele lenni. Ezért aztán derült égbõl villámcsapásként ért a szakítás. De nem könyörögtél; nem akartál megalázkodni. Úgy gondoltad, hamar túljutsz az egészen, de még mindig szereted a fiút, és õrülten szenvedsz nélküle. Két megoldásod van: vagy türelemmel viseled a fájdalmad, és kivárod, hogy az idõ enyhítse, vagy bármi áron, de visszahódítod õt. Ha az utóbbit választod, légy óvatos. Nehogy tovább rontsd a helyzeted, és végleg elveszítsd a szerelmedet!

Tisztázd magadban, hogy szereted-e teljes szíveddel, és nem csupán az egyedülléttõl félsz.

Kérdezd meg magadtól:
• megérdemli, hogy ennyire szenvedjek miatta?
• ha újrakezdenénk, minden a régi lenne?

Ha mindkét válaszod igen? Akkor érdemes küzdeni. Íme néhány módszer:

Ha a fiú hagyott ott:

– Kérj még egy lehetõséget

Ne könyörögj neki!A pasik ettõl azonnal elmenekülnek. Legfontosabb, hogy megõrizd a méltóságod. Ehelyett egyszerûen hívd fel, és kérd meg, beszélgessetek. Higgadtan próbáld meggyõzni, hogy nem is volt olyan rossz együtt. Emlékeztesd a közös szép pillanatokra, próbáld megnevettetni,esetleg ha vannak közös képeitek mondd neki hogy nézze át őket,hogy lássa,milyen boldogok voltatok együtt.


– Légy a barátnõje


Hitessd el vele, hogy elfogadod a szakítást, de nagyon sajnálnád, ha többé nem találkoznátok, nem beszélgethetnétek. Hízelegni fog neki, hogy a barátságáról nem akarsz lemondani. Altasd el gyanakvását, és apránként, közömbös arccal hódítsd vissza!


– Közvetítsenek a barátok


Túlságosan hiúvagy, hogy kérj tõle még egy lehetõséget? Kérd akkor a srác barátainak segítségét. Beszélj nekik érzelmeidről, de ne színezd ki túlságosan a dolgokat. A cél, hogy helyetted õk tapogassák le a terepet. Biztosan tudják, hogy exbarátod szomorú-e a szakítás miatt, és a szívében a számodra van-e még hely?

Ha te hagytad el:

– Tégy úgy, mintha semmi sem történt volna


Elhagytad a fiúd, és nem gondoltál a következményekre. Az egyetlen megoldás – tégy úgy, mintha vicceltél volna. Ha a fiú erre nem vevõ, akkor folyamodj kegyes csaláshoz; játszd el a sértõdöttet, amiért a fiú nem akart mindenáron megtartani. Mert, ugye, te csak a szerelmét akartad próbára tenni?!


– Szakítás elõtt minden hibáját a fejére olvastad


Nem egyszerû a helyzeted, de nem is reménytelen. Mondd azt, hogy ideges voltál, és belátod: így nem szabad viselkedni. Mutatkozz engedékenynek, de ne tedd elkötelezetté a pasit. Az bántaná a hiúságát.

Ha nincs jelentõsége, ki szakított

– Tedd féltékennyé


Ez a módszer általában hatásos, ha nem mész túl messzire. Ne a legjobb barátját / testvérét / ellenségét próbáld meghódítani. Így nem számíthatsz békülésre. Elégedj meg azzal, hogy elõtte kedves és mosolygós vagy minden pasival. Ha még érez valamit irántad, az úr biztosan elgondolkozik.Ha nem akkor sajnos nincs mit tenni..


– Játszd el, hogy jól megvagy nélküle

Semmi sem sértõbb a pasinak, minthogy exbarátnõje jól elvan nélküle is. Ha sikerül elrejteni fájdalmad, és fesztelenül tudsz vele beszélgetni – biztosan felébreszted birtoklási vágyát. Ha viszont látod, hogy volt barátod oldalán már feltûnt az utód – gratulálj nekik.Ez a mondat bizonyára elgondolkoztatja, és talán rájön: te egy szuper csaj vagy, és nagyon hiányzol neki!


– Játszd el a nagy csábítást


Klasszikus módszer, csak tudd, hogyan kell csinálni. Használd fel az évek /hónapok alatt összegyûlt információkat. Nagyon jól tudod, mi tetszik neki a csajokon, a csajokban. És azt is, hogy régen miért szeretett beléd. Próbáld meg felidézni a találkozásotokat! Mondjuk, vedd fel ismét azt a ruhát, melyet az elsõ találkozón viseltél. Ha egyszer már bevált, talánmost is sikerül.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.