Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


5 flört tipp, ami tutira bejön! - Próbáld ki!

2011.11.12

tk3s_10003213_neon_cikk_lead_fill_424x283.jpg

1.Kerülj közelebb!

Ne hirtelen teremj ott mellette, mert akkor még hajlamos lesz megijedni. Azt megy ugye senki sem szereti. A jeleket pedig venned kell, ha ránézel, tudni fogod, hogy akarja-e egyáltalán a közeledésedet. Ha úgy gondolod, igen, akkor ne habozz!

 

2. Mosolyogj!

Mindenki szereti a mosolygós embereket. Elérhetőnek tűnsz tőle (hiszen az is vagy), és megmutatod vele, mennyire jól érzed magad a másik társaságában. Ez pedig megnyugtatja a kiszemelt áldozatot.

 

3. Nevess!

De ne úgy, mint egy őrült! És ne úgy, mint egy kisgyerek. Próbálj meg magadon is nevetni, ha úgy adódik. Ja, és nem árt, ha nem röhögöd ki minden miatt. Ezzel megmutatod azt is, hogy a kiszemeltednek jó humorérzéke van. Mindenki szereti érezni, hogy vicces, nem?

 

4. Szemezz!

Ha beszélgettek, nézz a szemeibe! Sok ember borzasztóan ideges, amikor flörtölget, és inkább a padlót bámulja, ami elfogadhatatlan. Egy szexi nézés ráadásul eléggé felgyorsíthatja a dolgokat!

 

5. Érintsd meg!

Amikor nagyon belelendülsz a mondandódba, finoman érintsd meg a karját, ettől úgy fogja érezni, hogy csak ketten vagytok a teremben. Egy jól időzített érintés is eléggé felturbózhatja az eseményeket, de azért próbáld meg nem valami intim területen megtapizni, mert akkor egyből hazamentek. Külön-külön.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.