Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Furcsa trükkök a gyorsabb fogyáshoz!

2013.08.26

 

 

Keményen edzel, az étkezésre is odafigyelsz, de egyszer csak egy ponton megáll a mérleg nyelve - és csak azért sem akar lejjebb csúszni. Biztosan rengeteg módszert kipróbáltál már, de valahogy egyik sem akart beválni. Olvasd el ezeket a nem mindennapi tippeket, hátha valamelyik segítségével sikerül elérned az áhított célt.

imagesca48yv3d.jpgimagesca80o8f7.jpg

 

Ha edzel, akkor eddz inkább reggel!

Nem mindig egyszerű időt találni arra, hogy mikor tornázz a nap folyamán, de ha szeretnél adni a kalóriáknak egy kis extra löketet, akkor próbáld az edzéseidet reggelre időzíteni. A tanulmányok is azt bizonyítják, hogy reggel sokkal nagyobb a teherbírásod, és sokkal nagyobb erőbedobással tudsz tornázni. Hogy miért? Mert még reggel van és tele vagy energiával.  Nem arról van szó, hogy kipattansz az ágyból és máris nyomatod, hanem ébredezel, megiszod a reggeli kávéd, és már indulhatsz is.

 

imagescaptcche.jpg

Igyál meleg vizet!

Egy pohár jéghideg víz edzés után vagy közben nagyon frissítő tud lenni. Viszont ha a fogyást tartjuk szem előtt, akkor válasszuk inkább a langyos vizet. Elsőre lehet, hogy furának tűnik, de a meleg víz telít. Így ha ebéd előtt, vagy akármilyen étkezés előtt megiszol egy pohár langyos vizet, akkor hidd el, nem fogsz annyit enni.

nonprofits-clean-water-initiatives.jpg

 

Egyél többször, de kevesebbet!

Első hangzásra teljesen ellent mond a diétával, de beválhat: ha ötször-hatszor étkezel egy nap, kevesebb adagot, akkor az felgyorsítja az anyagcseréd. Viszont ebben az esetben is legyen több a fehérje, a rost és más tápanyagok, ne pedig finomított szénhidrátot tömj magadba!

 

organic-food-img1-big.jpg

Vágd fel az ételt!

Talán gyerekesnek tűnik, de ez is egy jó módszer. Ha felvágsz egy szelet húst, akkor a több darabka miatt az agyad is többnek érzékeli a mennyiséget. Holott ugyanazt az egy szelet husit eszed, de mégis... kevesebbel is elégedett leszel. 

 

 

84854545454.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

:)

Elina,2014.03.02 15:38

mm igen hatásosak